Prvi Chatbot na Yellow Pages Srbija

Revolucija u korisničkom iskustvu

U današnjem digitalnom dobu, korisnici su sve zahtevniji kada je u pitanju brza i efikasna komunikacija sa kompanijama. Upravo iz tog razloga, Yellow Pages Srbija je odlučio da unapredi korisničko iskustvo i uvede inovativni alat – prvi Chatbot na svojoj platformi. Ova nova tehnologija omogućava korisnicima da imaju interakciju sa kompanijama na jednostavan i efikasan način.

Chatbot je kreiran sa ciljem da bude prisutan na svakom profilu firme koja se nalazi na Yellow Pages Srbija. On koristi sve informacije koje su dostupne o firmi i pruža korisnicima sveobuhvatne odgovore na njihova pitanja. Bilo da je u pitanju radno vreme, lokacija, ponuda proizvoda ili usluga, ili čak detaljni opis firme, Chatbot je tu da pruži sve potrebne informacije na brz i jednostavan način.

Jedna od glavnih prednosti Chatbota je njegova sposobnost da pruži trenutne odgovore 24/7. Korisnici ne moraju čekati na odgovore ili provoditi vreme u pozivima ili slanju poruka. Chatbot je uvek tu, spreman da odgovori na sva pitanja i pruži podršku korisnicima u svakom trenutku.

Ono što čini Chatbota posebnim je njegova sposobnost da pruži personalizovano korisničko iskustvo. Kroz analizu podataka koje firma pruža, Chatbot može da prepozna preferencije korisnika i prilagodi odgovore prema njihovim potrebama. Na taj način, korisnici dobijaju personalizovane informacije i preporuke koje su u skladu sa njihovim interesovanjima.

Takođe, vredno je napomenuti da Chatbot može biti postavljen ne samo na profilima firmi na Yellow Pages Srbija, već i na svakom sajtu korisnika. Ova fleksibilnost omogućava kompanijama da iskoriste prednosti Chatbota i na svojim vlastitim veb stranicama. Bez obzira da li je reč o e-trgovini, turističkoj agenciji ili bilo kojoj drugoj industriji, Chatbot može pružiti efikasnu podršku korisnicima i poboljšati njihovo iskustvo na sajtu.

Uz to, Aneto AI je u saradnji sa partnerima iz Italije uveo niz novih alata koji će dodatno osloboditi kupce i povećati tražnju proizvoda i usluga preko platforme. Ovi inovativni alati omogućavaju kompanijama da ciljaju odgovarajuću publiku, pruže personalizovane ponude i promovišu svoje proizvode na efikasan način. Uz podršku Chatbota, ovi novi alati će dodatno unaprediti poslovno okruženje na Yellow Pages Srbija i omogućiti kompanijama da ostvare veći uspeh u svojim marketinškim naporima.

Ova plodna saradnja između Aneto AI i Teriyaki iz Italije predstavlja snažan podsticaj za dalje inovacije u oblasti digitalnog marketinga. Očekujemo da ćemo videti još naprednih alata i rešenja koja će transformisati način na koji kompanije komuniciraju sa svojim klijentima i ostvaruju rast preko YellowPages platformi.

U zaključku, Chatbot na Yellow Pages Srbija i mogućnost postavljanja na svaki sajt korisnika predstavljaju revolucionarne korake ka unapređenju korisničkog iskustva i povećanju efikasnosti komunikacije. Uz podršku novih alata razvijenih u saradnji sa partnerima iz Italije, Aneto AI nastavlja da stvara inovativna rešenja koja će korisnicima omogućiti da se oslobode i pronađu najbolje proizvode i usluge preko platformi.

Nastavljamo da se radujemo budućim inovacijama i unapređenjima koja će transformisati način na koji kompanije i korisnici koriste Yellow Pages Srbija, stvarajući tako još veću vrednost za sve uključene strane.


Rešenja poslovnih izazova
primenom veštačke inteligencije.

info@aneto.rs

Podelite ovu priču na svojoj mreži!