Partner za AI poslovna rešenja

Vaš partner za poslovna rešenja sa veštačkom inteligencijom je tu.
Aneto.ai je kompanija fokusirana na pružanje najnaprednijih tehnologija veštačke inteligencije (AI) i digitalnog marketinga preduzećima na Balkanu. Kroz naše dve međusobno povezane platforme, yell.rs i yelshops.com, nudimo niz rešenja koja pomažu našim klijentima da prošire svoje poslovanje i ostvare veću vidljivost na tržištu. Našim klijentima dajemo da:

Povećaju prodaju i profit: Implementacijom AI tehnologija poput personalizovanih preporuka, chatbotova i ciljane reklame, omogućavamo preduzećima da bolje razumeju svoje ciljno tržište i pružaju  relevantno iskustvo.
Smanje troškove: Naši automatizovani procesi i AI-podržane platforme mogu značajno smanjiti operativne troškove za preduzeća,
omogućavajući im da se fokusiraju na svoj osnovni biznis.
Poboljšaju efikasnost: Naše rešenja omogućavaju preduzećima da automatizuju rutinske zadatke i oslobode svojim zaposlenima
da se bave kreativnim i strateškim inicijativama.
Dostignu nova tržišta: Kroz yell.rs i yellshops.com, predstavljamo Teriyaki.ai, platformu za razvoj veštačke inteligencije namenjenu Balkanu. Teriyaki.ai nudi preduzećima sveobuhvatno rešenje za razvoj i implementaciju AI rešenja, od idejnih faza do implementacije i skaliranja.

Na Aneto.ai, verujemo da tehnologija veštačke inteligencije ima snagu da revolucionira poslovanje.
Naše poslovanje je da pružimo preduzećima na Balkanu pristup najnaprednijim AI tehnologijama i digitalnim marketing strategijama kako bi mogli da ostvare svoje poslovne ciljeve i dostignu uspeh.

Ako ste zainteresovani za poboljšanje vaše poslovanje pomoću veštačke inteligencije, kontaktirajte Aneto.ai danas.
Naši stručnjaci će vam pomoći da pronađete najbolja rešenja za vaše potrebe i da ostvarite vaše poslovne ciljeve.


Rešenja poslovnih izazova
primenom veštačke inteligencije.

info@aneto.rs

Podelite ovu priču na svojoj mreži!