AI povećava Online Prodaju

Veštačka inteligencija je tehnologija koja potencijalno menja svet.
To bi moglo pomoći u lečenju raka, kontroli autonomnih automobila i povećanju ljudske inteligencije. Ili bi to moglo dovesti do robotske apokalipse i propasti čovečanstva. Zavisi koga pitaš.

Veštačka inteligencija ili AI jednostavno znači softver koji računari koriste da oponaša aspekte ljudske inteligencije. Na primer, program koji preporučuje šta bi trebalo da pročitate na osnovu knjiga koje ste kupili ili robot-usisivač koji ima osnovno razumevanje sveta oko sebe.

Veštačka inteligencija (AI) može da poveća online prodaju na nekoliko načina:

Personalizacija:
AI se može koristiti za personalizaciju iskustva kupaca, što može dovesti do povećane konverzije i zadovoljstva kupaca.
Na primer, AI se može koristiti za prikazivanje relevantnih proizvoda i usluga kupcima, zasnovanih na njihovim prethodnim kupovinama, istoriji pretraživanja i drugim faktorima.

Automatizacija:
AI se može koristiti za automatizaciju zadataka, što može osloboditi vreme i resurse zaposlenih za druge zadatke.
Na primer, AI se može koristiti za odgovaranje na pitanja kupaca, obradu narudžbina i pružanje podrške.

Optimizacija:
AI se može koristiti za optimizaciju proizvoda, web stranica i marketinga, što može dovesti do povećanog saobraćaja i prodaje.
Na primer, AI se može koristiti za analizu podataka o saobraćaju i performansama web stranice kako bi se identifikovale oblasti za poboljšanje.

Evo još nekoliko specifičnih primera kako AI može da se koristi za povećanje online prodaje:

Personalizovane preporuke:
AI se može koristiti za prikazivanje relevantnih proizvoda i usluga kupcima, zasnovanih na njihovim prethodnim kupovinama, istoriji pretraživanja i drugim faktorima.
Na primer, Amazon koristi AI da prikazuje kupcima relevantne proizvode na osnovu njihovih prethodnih kupovina i pregleda.

Automatizovano odgovaranje na pitanja kupaca:
AI se može koristiti za odgovaranje na pitanja kupaca 24/7.
Na primer, chatbotovi se često koriste za odgovaranje na pitanja kupaca o proizvodima i uslugama.

Prilagođavanje cena:
AI se može koristiti za prilagođavanje cena proizvoda i usluga na osnovu potražnje i drugih faktora.
Na primer, Netflix koristi AI da prilagodi cene pretplate na osnovu faktora kao što su istorija gledanja i lokacija korisnika.

Optimizacija pretraživanja:
AI se može koristiti za optimizaciju web stranica za pretraživače.
Na primer, Google koristi AI da rangira web stranice u rezultatima pretraživanja.

Shopping Centar Online:
Shopping Centar Online je platforma koja vam nudi priliku za pokretanje vlastite online prodavnice bez dodatnih troškova. Naša platforma je dizajnirana da bude praktična i jednostavna, oslobađajući vas od potrebe za skupim web dizajnerima i programerima. Sve što trebate je da se prijavite, postavite svoje proizvode, i počnite prodavati – sve to kroz našu intuitivnu kontrolnu tablu.
Pridruživanjem našem rastućem online tržištu, povećavate svoju vidljivost, vidljivost proizvoda i prodaju.

Partnerstvo:
Partnerstvo Yell Shops – Shopping Center Online sa italijanskom kompanijom Teriyaki AI, koja je licencirani Google partner za razvoj veštačke inteligencije, rezultiralo je osnivanem nove firme koja zastupa Teriyaki  za područje Balkana pod nazivom „Aneto AI“.
Platforma „Enterprise Content Gen AI“ pod nazivom Teriyaki.ai koja impresionira svoje korisnike do te mere da ju je Google (na svetskom nivou) izabrao da bude uključena među nekoliko platformi „sadržaj AI“ na svom tržištu.
Ovo partnerstvo sa uticajnim igračem na polju veštačke inteligencije (Artificial intelligence) predstavlja važan korak ka ostvarenju strateških ciljeva naše kompanije i odražava dugotrajnu posvećenost inovacijama i vizionarskim idejama.

Integracija veštačke inteligencije:
Takođe, sprovedena je integracija veštačke inteligencije i AI alati su dostupni u našoj ponudi proizvoda i usluga, što uključuje internet portale YellShops.com i Yell.rs, kao i aplikacije i web sajtove naših klijenata.

 

 


Rešenja poslovnih izazova
primenom veštačke inteligencije.

info@aneto.rs

 

Podelite ovu priču na svojoj mreži!