Aneto AI2023-11-25T12:45:05+01:00

Rešenja poslovnih izazova
primenom  veštačke inteligencije

Rešenja poslovnih izazova
primenom  veštačke inteligencije

NAŠ AI ASISTENT

U vreme digitalne evolucije, prodaja i marketing postali su neodvojiv par. Dodajte ovome složenost veštačke inteligencije, i ukupna slika postaje mnogo više nego puko prikazivanje proizvoda ili usluge – postaje trka u pružanju optimalnog korisničkog iskustva koje rezultira prodajom.

Platforma „Enterprise Content Gen AI“ pod nazivom Teriyaki.ai koja impresionira svoje korisnike do te mere da ju je Google (na svetskom nivou) izabrao da bude uključena među nekoliko platformi „sadržaj AI“ na svom tržištu.

NAŠI BRENDOVI

Inovacije su samo početak

Unosimo inovacije u središte našeg poslovanja,
kombinujući sve veštine kako bismo stvorili izvanredna rešenja!

Veštačka Inteligencija2023-11-20T12:51:12+01:00

Aneto AI je vaš partner za kreativno pisanje sadržaja i implementaciju naprednih AI rešenja na Teriyaki AI platformi sa veštačkom inteligencijom, koja omogućava korisnicima da bez napora generišu visokokvalitetne i zadivljujuće marketinške sadržaje u roku od nekoliko sekundi. Koristeći naprednu obradu prirodnog jezika (NLP) i najsavremenije algoritme mašinskog učenja, ovaj alat pažljivo analizira unos korisnika i pravi relevantnu, personalizovanu kopiju koja je savršeno usklađena sa glasom i tonom brenda, stvarajući ne samo reči, već iskustva koja privlače, informišu i inspirišu vašu publiku.

Naša vizija je spoj tradicionalne kreativnosti i inovativnih tehnoloških rešenja. Želimo postaviti nove standarde u kreiranju sadržaja koristeći moć veštačke inteligencije.

 

E-commerce AI2023-10-19T13:53:36+02:00

E-trgovina je sadašnjost i budućnost online prodaje. Zato smo razvili Retailflow, inteligentnog asisenta prodaje, uvek spremnog da pomogne. Uz pomoć veštačke inteligencije može da se poveže sa bilo kojim vodećim modelom velikih jezika (LLM) i da osigura da njegove konverzacijske sposobnosti ostanu na vrhunskom nivou.

Možemo da vaše online poslovanje učinimo efikasnijom i profitabilnijom.

E-mail marketing2023-10-19T14:01:24+02:00

E-mail marketing je moćan alat za poslovnu komunikaciju i promociju. Sa potencijalom da dopre do miliona ljudi širom sveta, to je ključni stub poslovnog uspeha. Poboljšanjem angažovanja i konverzije, u digitalnom okruženju koje se stalno menja, e-mail marketing ostaje ključna investicija za dugoročni uspeh. Zbog toga smo investirali u razvoj Infomail-a, Hoplo proizvoda koji vam omogućava da vladate svetom email marketinga!

Prilagođena rešenja2023-11-20T14:11:14+01:00

Za pisanje kreativnog sadržaja:
Naš tim kreativnih pisaca specijalizovan je za stvaranje tekstova na srpskom jeziku za opise proizvoda, blogove, online prodavnice i više.

Za izradu AI projekata:
Pružamo inovativna rešenja sa AI podrškom, uključujući personalizovane algoritme za preporuke, korisničku podršku, analizu podataka i druga AI rešenja koja unapređuju korisničko iskustvo i interakciju sa kompanijom.

Naša Prednost:
Ono što nas izdvaja je spoj kreativnosti i tehnologije. Partnerstvo koje imamo sa istaknutom italijanskom kompanijom Teriyaki u oblasti veštačke inteligencije, dodaje vrednost našem radu. Osmišljavamo digitalnu strategiju koja će unaprediti vaše poslovanje, čineći ga efikasnijim i profitabilnijim. Naši AI konsultanti će vam pomoći da integrišete AI rešenja, smanjite troškove i obučite zaposlene. Preispitujemo poslovne ciljeve i razvijamo buduće strategije koristeći veštačku inteligenciju.

O NAMA

Dobrodošli u Aneto AI – lidera u oblasti marketinških rešenja sa preko dve decenije iskustva.
Naša vizija je jednostavna – unapređujemo poslovne performanse kroz inovativne tehnologije i kreativne strategije.

Naša istorija sa sajtovima www.yell.rs i www.yellshops.com seže unazad preko 20 godina, tokom kojih smo uspešno gradili prepoznatljivost kompanija širom Srbije. Naš YouTube kanal, @ZuteStraneSrbija, pruža dodatnu vidljivost našim partnerima, proširujući njihovu prisutnost na internetu.

Sa decenijama iskustva u marketinškom svetu, sagledali smo potrebu za naprednijim pristupom. Upravo zato smo implementirali AI module koji unapređuju naše sposobnosti i omogućavaju nam da redefinišemo način na koji kompanije komuniciraju sa svojim klijentima.

Pored naših korena i istorije, sada smo na čelu inovacija. Kroz našu saradnju sa www.teriyaki.ai, vrhunskom italijanskom kompanijom u oblasti veštačke inteligencije, osiguravamo da naši klijenti imaju pristup najsavremenijim tehnologijama. Ovo partnerstvo nas pozicionira kao vodeću snagu koja objedinjuje decenije iskustva sa najnovijim inovacijama.

U Aneto AI, naša prošlost nas je definisala, ali naša budućnost je oblikovana kroz neprestanu evoluciju i usavršavanje. Naša posvećenost, podržana AI tehnologijama, pruža klijentima revolucionaran pristup marketingu i poslovanju.

Šta mi to radimo

Moderne Online Prodavnice u Shopping Center Online:
U Shopping Center Online-u, stvaramo moderne online prodavnice prilagođene današnjem tržištu. Naša platforma nudi fleksibilnost kroz različite nivoe, poput Premium i Standard opcija, kao i raznovrsne vrste banera prilagođene vašim specifičnim zahtevima. Ovo omogućava da kreirate i unapredite svoju online prodaju na najefikasniji način, prilagođavajući se vašim ciljevima i potrebama. Naš cilj je da pružimo sveobuhvatan alat koji vam omogućava da istaknete svoje proizvode ili usluge na digitalnom tržištu, obezbeđujući vam prostor za kreiranje unikatnog online iskustva za vaše kupce. Naša platforma za online prodavnice je povezana s Yellow Pages-om, koristeći snažne veze i veliku posetu korisnika. Ovo vam pruža dodatnu prednost jer vaša prodavnica dobija eksponencijalnu vidljivost među postojećim i potencijalnim kupcima koji redovno posećuju ovaj već etablirani i visoko frekventni online direktorijum. Kroz ovu sinergiju, vaša prodavnica postaje neodvojivi deo šireg online ekosistema, pružajući vam pristup većem broju potencijalnih kupaca.

Yellow Pages:
Na našim stranicama na Yellow Pages platformi, sa preko 20 godina postojanja i jakim autoritetom, pružamo izuzetno vidljive pozicije za vaše listinge i banere. Ovo vam omogućava da dosegnete široku publiku, stvarajući konstantnu i upečatljivu prisutnost među potencijalnim klijentima. Naša platforma, sa bogatim linkovima i visokom posećenošću, garantuje vam širok doseg i jača vašu reputaciju među relevantnim korisnicima.

YouTube:
Postavljamo vaše video sadržaje na naš kanal koji već godinama postoji, omogućavajući vam da iskoristite ogromnu vidljivost i reputaciju kanala pružajući podršku vašoj strategiji marketinga. Ovo širenje vidljivosti pomaže vam da doprete do šire publike i privučete potencijalne klijente, koristeći se dugogodišnjom prisutnošću kanala kako biste ostvarili veći uticaj na YouTube platformi.

AI Usluge:
Koristeći najsavremenije AI tehnologije, pružamo visokokvalitetno pisanje sadržaja i strateške projekte koji optimizuju vaše poslovanje. Pružamo inovativna rešenja sa AI podrškom, uključujući personalizovane algoritme za preporuke, customer support, chatbotove, analizu podataka i druge AI aplikacije koje unapređuju interakciju sa korisnicima. Kombinujemo moć reči sa inteligentnim AI rešenjima, iskorišćavajući najnovije inovacije i tehnologije, kako bismo stvorili sadržaj koji nije samo informativan, već i izuzetno angažujući. Naš tim stručnjaka u veštačkoj inteligenciji radi na stvaranju personalizovanih rešenja koja podržavaju vaše poslovne ciljeve. Svojom sposobnošću generisanja relevantnog i angažujućeg sadržaja, naš AI sistem pomaže u stvaranju efikasnih marketinških kampanja i unapređuje vašu vidljivost na internetu. Kroz pažljivu analizu ključnih reči i kontinuirani rad na unapređenju sadržaja, osiguravamo da vaša kompanija bude primećena na najvišim pozicijama na Google pretrazi.

ZAŠTO ANETO AI?

Stručnost:
Naš tim  poseduje bogato iskustvo u kreiranju visokokvalitetnog i relevantnog sadržaja za različite svrhe, od opisa proizvoda do blogova i online prodavnica.
Naš fokus je na efikasnoj realizaciji vaše vizije u konkretne poslovne rezultate.

Napredna AI Rešenja:
Partnerstvo sa istaknutom italijanskom firmom u oblasti veštačke inteligencije omogućava nam pristup najnovijim AI tehnologijama.
Ovo nam daje prednost u stvaranju personalizovanih, inovativnih rešenja koja unapređuju korisničko iskustvo i poboljšavaju interakciju sa vašom publikom.

Fokus na Klijentima:
Snažno se angažujemo podržavajući naše klijente, pružamo personalizovan pristup i pažljivo osluškujemo njihove potrebe.
Vaše zadovoljstvo je naš prioritet i radimo zajedno sa vama kako bismo ostvarili ciljeve vašeg projekta.

Inovacija i Rezultati:
Kombinacija naše stručnosti u pisanju i korišćenje naprednih tehnoloških alata obezbeđuje ne samo isporuku visokokvalitetnih sadržaja,
već i prestižne rezultate koji vas izdvajaju u online svetu.

U Aneto AI, povezujemo snagu reči sa moćnom tehnologijom kako bismo kreirali priče koje ostavljaju utisak.
Dopustite nam da vas vodimo kroz putovanje gde se spajaju kreativnost i tehnološke inovacije, kako bismo postigli najbolje rezultate za vaše poslovanje.

Aneto AI d.o.o. Beograd

Rešenja poslovnih izazova
primenom veštačke inteligencije.
Ekskluzivni zastupnik Teriyaki.ai za Balkan.

Email: info@aneto.rs

Adresa:
Bulevar MIhajla Pupina 10ž
VP lokal 35
Novi Beograd 11070

PIB: 113964456
Matični broj: 21950637
Tekući račun: 160-6000001806652-65

Shopping Center Online: YellShops.com
Yellow Pages: Yell.rs
Youtube: @ZuteStraneSrbija

KONTAKT

Title

Go to Top